cropped-logo512.pngРекламна агенция „Студио Унико” ЕООД е създадена през 2008 г. и предлага пълен цикъл на услугите – от идеята и концепцията до крайната им реализацията като продукт. По този начин ние имаме възможността да произвеждаме неограничен асортимент от рекламни артикули по идейни проекти на клиента, уникални по своята форма и качество на печат, да реагираме бързо и гъвкаво във всеки един момент, да упражняваме контрол на всички етапи и да сме едновременно в крак с най-новите тенденции.

Разполагаме със собствени съоръжения за външна реклама, които отдаваме под наем – тип „билборд”. Те са фантастична възможност да подсилите ефекта на вашата промоционална кампания, като осигурите постоянен контакт между рекламната визия и таргет групата, на която сте се прели;

Гаранция за нашия професионализъм и компетентност са множеството ни реализирани проекти и дългогодишни клиенти и партньори. Сред тях са Икона Комуникейшънс Груп, Енел България, Адели, Община Хасково, Свила АД, Клуб Версай, Сдружение „Деца и семейства“ и много др.

Уверени сме, че ако изберете нашите услуги и продукти ще съумеем, работейки заедно в екип, да задоволим потребностите ви в сферата на предметната и сувенирна реклама, изработването на качествени и нестандартни рекламни материали, както и реализирането на всяка конкретна ваша идея. Ние сме на разположение за въпроси, оферти или всяка друга информация. Можете да се свържете с нас по телефона или да ни посетите на място в офиса ни. На посочен от вас адрес можем да ви изпратим реални мостри и каталози.

Нашата мисия е комбинирайки изкуството и технологията, да придадем форма и структура на визуалната комуникация за да комуникираме конкретните идеи на нашите клиенти.


add COMMENT