с над 8 годишен опит в областта на всички видове реклама, НИЕ СМЕ СТУДИО УНИКО

Верни на идеята, че изборът на рекламен продукт допринася за изграждането на корпоративен имидж, ние предлагаме широка гама от услуги, които да придадат индивидуалност и стил на вашата реклама.

История

ние сме рекламна агенция която вярва във великите идеи

Рекламна агенция  „Студио Унико” ЕООД е създадена през 2008 г. и предлага пълен цикъл на услугите – от идеята и концепцията до крайната им реализацията като продукт. По този начин ние имаме възможността да произвеждаме неограничен асортимент от рекламни артикули по идейни проекти на клиента, уникални по своята форма и качество на печат, да реагираме бързо и гъвкаво във всеки един момент, да упражняваме контрол на всички етапи и да сме едновременно в крак с най-новите тенденции.

Уверени сме, че ако изберете нашите услуги и продукти ще съумеем, работейки заедно в екип, да задоволим потребностите ви в сферата на предметната и сувенирна реклама, изработването на качествени и нестандартни рекламни материали, както и реализирането на всяка конкретна ваша идея. Ние сме на разположение за въпроси, оферти или всяка друга информация. Можете да се свържете с нас по телефона или да ни посетите на място в офиса ни. На посочен от вас адрес можем да ви изпратим реални мостри и каталози.

 • МИСИЯ

  Нашата мисия е комбинирайки изкуството и технологията, да придадем форма и структура на визуалната комуникация за да комуникираме конкретните идеи на нашите клиенти.

Къде сме ние?

Нашето студио се намира в Хасково

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipet.

Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsusum, nec sagittis sem nibh id elit. Maecenas laoreet felis mauris, eget euismod erat luctus non. Suspendisse dignissim dolor massa, et venenatis libero dignissim at. Vestibulum dictum interdum dapibus. Proin ut ligula egestas, aliquet tellus sit amet, euismod tortor. Aliquam accumsan interdum sapie.

Integer magna nulla, volutpat id consectetur in, convallis in lacus.

Нашите услуги

някои ключови фактори които ви дават причина да работите с нас

В своята работа ние залагаме на високото качество, индивидуалност, свежи идеи, бързина при изпълнение на поръчките и не на последно място – наразумни цени!

 • СРОКОВЕ

  Спазване на срокове за нас не са просто думи..

 • КАЧЕСТВО

  Lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ip nec sagittis serdiet.

 • СВЕЖИ ИДЕИ

  Lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ip nec sagittis serdiet.

 • 24X7 SUPPORT

  Lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ip nec sagittis serdiet.

 • ИНДИВИДУАЛНОСТ

  Lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ip nec sagittis serdiet.

 • РАЗУМНИ ЦЕНИ

  Lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ip nec sagittis serdiet.

НАШИТЕ КЛИЕНТИ

те избраха да работят с нас

Гаранция за нашия професионализъм и компетентност са множеството ни реализирани проекти и дългогодишни клиенти и партньори.